Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Friday, 23 August 2013

Rezeki Selepas Raya


Tu dia... jadual job Che Mid untuk Ogos dan September ini.  Memang agak sibuk, susah sikit untuk keluar beraya hujung minggu. Nak blogwalking pun tak sempat lagi.. 

Pada 31 Ogos, hari Sabtu siang Che Mid ada mengacara di satu majlis persandingan di Meru, malamnya pulak mengacara di satu majlis Rumah Terbuka juga di Meru dan malam tu jugak bertolak ke Penang untuk satu lagi job esoknya. Amacam.. baca pun dah penatkan.. tapi orang kata rezeki jangan ditolak..

Tapi untuk kawan-kawan yang nak tempah kami untuk mengacara atau membuat persembahan, jangan malu-malu kucing tau.. call Che Mid di 013-3672459 atau emel di hmj_66@yahoo.com


15 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki Che Mid..tumpang gumbira..:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah che mid..rezki bertambah2..:)

    ReplyDelete
  3. Nanti bila dah agak free, jgn lupa singgah blog KZ ya che mid.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...rezeki jangan ditolak...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.... murah rezeki...

    ReplyDelete
  6. alhmadulillah che mid..rezeki tu..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. masyuk tuuuu :D

    ReplyDelete
  8. semoga che mid terus sukses...

    ReplyDelete
  9. mggu ni nak balik kg bkt kapar .dok tengok jadual che mid ni..syukur alhamdulillah murah rezeki che mid ni.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. rezeki..
    moga che mid sihat selalu hendakNYA..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.Semoga Rezeki Che Mid bertambah-tambah lagi .

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, terima kasih kepada SEMUAAA yang mendoakan. Berkat doa kalian lah, Che Mid jadi seperti hari ini. Muahhh!

    ReplyDelete
  13. Tahniah dan alhamdulillah
    ...semoga terus meningkat
    Meningkat akan persembahan Che Mid dan meningkat pendapatannya
    meningkat sahabat-sahabatnya.. dan meningkat imannya...amin....

    ReplyDelete