Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Tuesday, 14 February 2012

Pengumuman

Baru kini boleh mengumumkan bahawa Che Mid dan anak-anak telah pun berpindah semula ke rumah Klang sejak awal tahun ini.   Tinggal Che Abang saja masih berada di rumah SP. Keputusan konsenses ini kami buat atas faktor kerjaya dan tidak mahu 'mengganggu' konsentrasi persekolahan anak-anak lebih-lebih lagi Farah yang akan mengambil SPM tahun ini. 

Buat sementara waktu, Che Abang bergelar 'weekend husband'. Harap-harap tak lama lagi kami bersatu semula seperti sedia kala. Itu doa kami...

26 comments:

  1. Tak apa demi anak2 kite berkorban...

    ReplyDelete
  2. harap2 apa yg akak doakan tu dimakbulkan.. amin...

    ReplyDelete
  3. Tentu keputusan ini dibuat setelah melalui mesyuarat agung famili Che Mid
    Apa-apa pun semoga anak-anak berjaya dengan cemerlang, kerna merekalah harta kalian yg tidak ternilai harganya

    ReplyDelete
  4. Sallam Che mid,

    Semuga anak2 terus tabah dan sabar,
    sewaktu maknya tak ada..dan semuga
    cemerlang dalam pepereksaanSPM nanti.

    ReplyDelete
  5. Suka tengok background tempat Deeja duduk tu,
    klasik,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga anak2 berusaha dengan lebih gigih atas pengorbanan ibubapa.

      Delete
  6. Insya Allah.... semoga yang baik2 sahaja buat akak sekeluarga

    ReplyDelete
  7. semoga berjauhan semenatara itu tidak lama

    ReplyDelete
  8. klang,kl ke kak?wah tinggal che abg sorang2 lah ye...

    ReplyDelete
  9. Chemid; my hubby da dekat sethn stgh jadi weekend hubby;atas persetujuan bersama;atas kehendak kehidupan yg lebih baik..

    ReplyDelete
  10. Semoga segalanya dipermudahkanNya. Amin. :)

    ReplyDelete
  11. asalam ... kadang kadang cam giturr lahh .. tuntutan keadaan ... tapi bila berjauhan menyebabkan masa bersama keluarga itu amat penting ... 'kualiti time" ... betoikan

    ReplyDelete
  12. salam CM,

    SP tu sungai petani ke?
    jauh tu...
    sabar sajelah kalau demi
    kebaikan :)

    ReplyDelete
  13. hehehe... sian cik abe kena tinggal.. tp takpe.. utk kejayaan anak2 gak kannnn..:)

    ReplyDelete
  14. tak pe... kami doakan sentiasa bahagia selalu kak...

    ReplyDelete
  15. ooo..dh pindah semula yer, igtkan msh kt SP. harap2 pasni akk & asben leh bersatu yer

    ReplyDelete
  16. pindah pulak la kak mid..hehe dah tak jadi oghang utara la ek..selamat kembali kak mid..:)

    ReplyDelete
  17. cian cik abg....jgn berpisah lama2...kang lain jadinya hehe

    ReplyDelete
  18. Salam Che Mid,

    Semoga segalanya dipermudahkan Allah.

    ReplyDelete
  19. Amin...kami semua sentiasa mendoakan yang terbaik. Insyaallah

    ReplyDelete
  20. Che Mid
    Lama tak jumpa...
    On Klang di mana? Moga sabar dan sentiasa bahagia .Gambar deeja tu cute dan cantik sgt. Bertuah ada diakan.

    ReplyDelete
  21. balik dah kelang, hai che med baru je bercadang nak singah rumah kat sg petani tu,

    ReplyDelete
  22. Klang?? dah dekat la ngan rumah papa mifz...:)

    ReplyDelete