Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Friday, 3 August 2012

Jemputan Berbuka Pertama

Hari Sabtu lepas, pi buka posa di umah adik ipar... Che Mid bawa

Salad kentang

 Pecal keli

 Bubur candel

 Tuan rumah sediakan puding roti istimewa dengan sos cream dan coklat..

 Sup sayur.. sedap ada brokoli..

Terima kasih adik-adikku Ayu dan Acam sudi ajak buka puasa di rumah. Ayam goreng dan kari daging memang terbaik!!



Gambar bawah ni takde kena mengena dengan buka puasa kat atas  tu..


Nape Deeja ni???

Si budak Deeja tu sibuk mengacau abang Ayan cuci kereta. Las-las kena 'dajal' dengan abang Ayan. Buih sabun cuci kereta tu, abang Ayan bubuh banyak-banyak atas kepala... lepas tu posing macam ni, siap dengan spek itam lagik.. Si Deeja tu sporting je, walaupun mata terpisat-pisat mata terkena air sabun...

23 comments:

  1. puding roti tu pembuka selera.. yummy.. hehee cian Deeja kena buli ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puding tu biras yang buta, dia memang tere buat desert ..

      Delete
  2. comelll...dah besar nampaknya deeja ye ;p

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Ha ha meriah, kalu semua adik beradik ada lagi meriah...

      Delete
  4. menu2 tu boleh buat idea utk buka posa.

    ReplyDelete
  5. wah....salad kentang dengan pecal keli tu memang best la akak.... terliur nyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. che mid pun tengah gile makan salad kentang ni.. tak tau nape..

      Delete
  6. Deeja makin panjang akal.. Sama deeja liza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deeja makin tak reti duduk diam..ada je yang nak ditirunya..

      Delete
  7. Kak Zai Tak nak tengok makanan tapi suka tengok Deeja......comey sangat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha Deeja pun kuat makan bulan posa ni.. selera sungguh..

      Delete
  8. Kambing tu yang buke selerenye...

    ReplyDelete
  9. Kalau dapat berbuka ramai2 dgn adik beradik memang seronok ya. Apatah lagi dapat bergilir2 ambik turn utk buat majlis berbuka kat rumah masing2, memang meriah sungguh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. tapi skrg ni susah sikit, kalau leka tak sempat terawih nanti he he, asyik dok makan dan berborak je..

      Delete
  10. semuanya nampak sedap2 belaka.....

    ReplyDelete
  11. Seronok dapat berbuka jenis potluck. Makanan banyak.

    Deeja dah mcm kes dera dah ni :-)

    ReplyDelete
  12. seronok dapat berbuka puasa beramai2. Deeja, sian dia...

    ReplyDelete
  13. Puding roti tu nampak best..!!
    Deeja, masuk mata takpa, jgn masuk mulut...K

    ReplyDelete
  14. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete