Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Saturday, 14 May 2016

Hari Keluarga DirectBiz di Astaka Morocco

Assalamualaikum sahabat semua

Hari Keluarga DirectBiz di Astaka Morocco, Taman Botani, Putrajaya pada 23 April lalu. Yahanana Events diberi peluang untuk mengurus acara. Terima kasih atas kepercayaan terutama kepada Puan Eija dan Cik Ayu. Jom perati je mereka buat apa..


 
Seawal 8 pagi lagi kami dah berkumpul di padang Astaka Morocco, Putrajaya.


Lebih kurang 40 orang staf dan keluarga menyertai Hari Keluarga ini.


Pasukan sukaneka dah datang awal-awal lagi untuk 'set-up' gelanggang.

Hadiah pun siap tersusun. 

Che Mid dan bos The Seventh Six Studio. Respek dengan ibu 'work from home' ni. Bila ada temujanji tinggal anak kecil dengan baby sitter, tapi bila ada tugasan boleh bawa anak kecil yang menyusu badan. Memang kagum tengok dia ni. Sempoi je tapi pandai bisnes.

Sarapan pagi yang simple - Sanwic dan roti jala. Makan tengahari nanti akan diadakan di Cruise.. 

Che Mid tak kenal mereka ni. Cuma tolong ambil foto je.. layannn..

Antara ibubapa muda yang aktif dan ceria
















Ini mak yong jadi tak boleh ambil bahagian yang lasak-lasak. Boleh le tengok2kan baby kawan ek..





Game time!! Isi air dengan span dan masukkan ke dalam botol. Sebelum tu lari bawa bola dengan sudu dulu.. 

Deeja pun sibuk tengok gak..

Kuatke dik tarik tali tuuuu... 

Tarik jangan tak tarik.. 

Antara pemenang tarik tali.

Ala-ala musical chair tapi menggunakan gegelang. Main berduaan. 

Tengok la couple tu..sanggup main bawa sikecik sekali. Sporting betul kan.. 

Ha ha.. cepat masuk dalam gelung tuuuuu!!

Cukup pulak masuk berdua ya.. 

Ini team menang game apa ntah.. lupa lak.. 


Penyampaian hadiah

Selain dari memenangi hadiah, mereka juga menerima cenderahati dari pihak pengurusan. Jadi tak payah le buat lucky draw.. semua dapat.


Yahanana Team - kami pakai baju dan tudung sedondon dari Hijrah Salinoss. Longgar dan sesuai untuk aktiviti luar dan separa resmi.


Suka le berkepit dengan kakak.. 

Big boh pun turun padang ini kali!

Testimoni dari mereka. Alhamdulillah.. 

Kepada anda yang berminat untuk kami uruskan program Hari Keluarga di syarikat anda, hubungi kami di 013-3672459. 

8 comments:

  1. Assalamualaikum che mid
    Lama nya tk kesini apa kabar
    Bestnya tengok semua nya ceria ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam kak.. alhamdulillah semuanya berlangsung dengan baik. Doaka Yahanana Events terus maju jaya ya kak.

      Delete
  2. Assalamualaikum che mid
    Lama nya tk kesini apa kabar
    Bestnya tengok semua nya ceria ja

    ReplyDelete
  3. Kakak yg tengok pun senyum CM
    Nampak mereka memang seronok benar:)

    ReplyDelete
  4. Nampak gembira masing-masing. Kalau semua peserta sporting, memang syok habislah. Siap ada kumpulan 'Superman' lagi tu ^_^

    Selalu juga pergi ke sini bila mood tak tahu nak pergi ke mana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow.. molek sangat la kalau dapat pi selalu ke sana. Tenang air tasok dan pepohonan hijau. Nak berjalan atau berjoging pun boleh..

      Delete
  5. Get daily ideas and instructions for earning THOUSANDS OF DOLLARS per day ONLINE totally FREE.
    GET FREE ACCESS INSTANLY

    ReplyDelete