Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Thursday, 10 January 2013

Lagu Yahanana versi UNIC

 
Jom layan lagu Yahanana versi UNIC.. nape Che Mid suka versi UNIC ni.. pertama sebab lagu ni nampak lebih mudah dan segar..bila Che Mid bawa lagu ni di majlis perkahwinan baru ni, ramai yang suka..
 
Lagu ni sedang ngetop sekarang selepas lagu Lau kana bainana..

14 comments:

  1. Kakak suka Yahanana ini CM. Tapi belum dapat tangkap lagi liriknya. Nak carilah. Lau kanabainana kakak hafal sebab dah selalu sangat ada. Radio IKIM tiap hari mesti ada kemundangkan Yananan tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. carilah kak, dalam blog pun ada.. tadi tak sempat nak tepek sekali ..

      Delete
  2. Dapat sambutan ramai yer kak...?

    ReplyDelete
  3. che mid, saya pun suka lagu ni. Selalu dgr kat IKIM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengar suka tapi nak hafal susahkan.. tergeliat lidah Malaya kita dibuatnya..

      Delete
  4. Salam kenal kak. Hee~ Suke tgk header gamba family akak. Ceria. Happy. Bahagia.

    =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. kecuali bapaknya.. muka garang macam nak telan orang he he

      Delete
  5. Replies
    1. Layan jee.. sampai esok pagi he he

      Delete
  6. Alaaa...tak bley view lah kak video nih...huhuhu...

    Salam kenal kak ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ye ke.. cuba kt you tube teruslah..

      Delete