Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Saturday, 14 September 2013

Banyak Sangat Kad

Satu hari dalam perjalanan untuk mengacara, Che Mid dan Farhan singgah di stesen minyak untuk ke Mesin ATM Maybank. Terkenal dengan sikap kelam kabut (terutama bila dah lewat) Che Mid ambil kad dari dompet dan masukkan di tempat "Insert card" macam selalu. Pas tu tekan nombor pin dan tunggu. Tiba-tiba kad terkeluar balik. Apa hal pulak ni!

Che Mid masukkan semula dan tekan no pin lagi.. keluar balik.. eh eh.. apa yang tak kena ni. Issh taim nak cepat, taim ni la nak buat masalah!!

Farhan : " Nape ibu guna KAD MESRA PETRONAS????"


19 comments:

  1. kiki... bila kelam kabut semua benda jadi tak betul kannn... sy pun selalu kena gitu... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang la.. fikiran ke lain, tangan ke lain..

      Delete
  2. ni mesti kes fikiran terbang entah kemana sebab kelam kabut kan pasal dah lewat ..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fikiran dan sampai kat tempat function kak Nah..

      Delete
  3. Hihi...pernah terjadi juga pada kak Zai.

    ReplyDelete
  4. ..stkt ni rsnye blm pnh lg jd mcm ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maknanya masih muda.. dan ingatan masih kuat ha ha

      Delete
  5. Kalau nak cepat mesti ade yg tak kene kan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan.. nasib baik ada farhan yang perasan, kalau tak mati-mati Che Mid ingat ATM machine yang ada masalah..

      Delete
  6. Hahahahhahahaha....saya pernah... Touch kad dekat tol...asyik invalid jer. Rupa2nya saya touch kad bonuslink...aduhaiii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha.. mesti kereta belakang.. pannnnaaas je..

      Delete
  7. Hahhaaa...Cik Mid kalau org lain kat belakang yg tegur mau pitam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah, Farhan pun cakap macam tu. Dia kata, nasib baik anak sendiri yang perasan..

      Delete
  8. Ha ha ha standard la... sape2 yg banyak kad.. musti penah jadi punyaaaa.
    Tak kat ATM... masa byr beli brg :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si Deeja tu suka godek2 purse Che Mid, dia tukar-tukar tempat kad-kad tu.. lagi le senang konfius..

      Delete