Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Friday, 25 November 2011

Senda Jumaat - Bila mak-mak tengok bola..

Bila mak-mak tengok bola.. macam-macam reaksi keibuan tetap ada.. Tak percaya..tengok ni..


Game baru mula..mak cakap tak mau tengok..

 Mak-mak excited tengok bola... anak-anak ngumpat mak-mak tengok bola.. ha ha..

 Farah pun join kutuk ibu... kalau rumah papan mau pecah lantai.. ha ha..

 Lagi anak komen pasal mak..


 Berapa ramai agaknya terjerit-jerit tak sedar diri.. hilang sifat perempuan Melayu terakhir..



 Namun sifat keibuan tetap utuh..


 Mak yang beriman.. agaknya ada tak tengok bola sambil pegang tasbih.. Che Mid kan, setiap kali pemain kita ready nak tendang penalti.. kita yang baca Bismillah dan tadah tangan..gol lah ya Allah! Bila gol aje, terus loncat sakan!..

Habis game..

wah teringin nak pakai jersi tuuu... gi mana? Pasar ke weii...

Yang ini pun Che Mid suka baca !!

Macam ni pun ada..hebat..


26 comments:

  1. -,- makngah!! habis kantoi!!

    ReplyDelete
  2. Hihi... fesbuk....nasib baik kak Zai takde.

    ReplyDelete
  3. hehe bakal mak pun xcited tengok bola..hehe

    ReplyDelete
  4. haaaa3x.... boleh jadi satu geng....

    ReplyDelete
  5. Hahaha.... che mid dah kantoi !!! Agaknya mak lagi oveer dari anak2 :-)

    ReplyDelete
  6. akk pon terloncat juga???hehehehe...yer lah..dh Malaysia main, mesti la kita xcited :)

    ReplyDelete
  7. Kalau nak menjerit kuat-kuat, pastikan jiran sebelah bukan penghidap

    1.Penyakit Jantung
    2.Pelatah terlampau
    3.Penulis Novel (takut idea terbantut).

    ReplyDelete
  8. Assalam,

    kelakar bila baca komen2 kat fesbuk....

    ReplyDelete
  9. izzataidil - kantoi pun takpe.. ibu sporting..!

    ReplyDelete
  10. Zaitun - Kalau takde fesbuk.. jangan mulakan.. aman sikit ha ha

    ReplyDelete
  11. Totie - Ish baik-baik... terlebih loncat jadi lain pulak nanti.. tapi mana tau baby esok terer main bola..

    ReplyDelete
  12. Kazman - Memang bolasepak menyebabkan semua orang jadi satu gang.. sape untung?... mamak untung he he

    ReplyDelete
  13. Teratak Hami - Memang tepat sekali.. betullah farah cakap, nasib baik rumah batu..

    ReplyDelete
  14. syariza - Eh.. mesti sebab dia orang main ok. Kalau main slow akak ikut slow la..

    ReplyDelete
  15. Mat Som - Satu-satunya jiran Che Mid.. tinggal sorang.. dengar gak dia melaung!..

    ReplyDelete
  16. mamawana - a ah.. berlawan-lawan.. dari minit ke minit. Esok CM akan jumpa ipar duai tu.. sure sambung cerita bola lagi..

    ReplyDelete
  17. hehe.. ramai yg featured kat blog CM..femes jap.. ;P

    ReplyDelete
  18. kita duduk je diam-diam...hubby kita yang terjerit-jerit... he he hehh

    ReplyDelete
  19. kasihredha - redha aje le ya..

    ReplyDelete
  20. Fatin Marz - pelakon tambahan.. hero Baddrol ngan apek ha ha

    ReplyDelete
  21. Amie - Hi baiknya awak boleh duduk diam-diam..

    ReplyDelete
  22. kak syok baca...saya pun terjerit-jerit gak..marah anak-anak...

    ReplyDelete
  23. Sallam Che Mid,

    Seronok baca komen2 diaorang
    dalam Fb yee..saya dengar kat
    kedai makan depan rumah saya ni
    orang tumbuk2 meja, terjerit terlolong,
    bila harimau malaya menang mereka
    merempit sampai siang dengan hon yang
    membingit telinga.
    Saya cool aja kat dalam rumah...

    ReplyDelete
  24. Ummiarissa -ha ha 2 kali 5 la tu..

    ReplyDelete
  25. Lipislady - Salam, bagusnya LL ni boleh cool je, bila orang keliling riuh rendah..

    ReplyDelete