Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Wednesday, 12 June 2013

Rabu Tanpa Kata..Tapi Bukan Untuk Deeja

Ni dia video gwiyomi versi Deeja. Layan!!

Semalam tengok Asha (Lyafarina).. hari ni tengok Deeja bergwiyomi yang sepatah haram tak faham tu..

19 comments:

  1. Replies
    1. Che Mid tak puas-puas tengok video tu..

      Delete
  2. haha..budak2 buat mmg comel..cer klu org tua yang buat mesti buruk kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau orang tua baik nyanyi lagu.. Sepohon kayu daunnya rimbun.. bla bla.. insaf sikit he he

      Delete
  3. Replies
    1. Deeja memang comel.. tapi badan tu dah susut sangat.. tak nak makan nasik!

      Delete
  4. hhahaha... masha Allah.. marveles!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu kakak Farah punya akal la tu.. dah takde keje nak buat kat umah..rakam sana, rakam sini..

      Delete
  5. Replies
    1. Salam Kak, pandai nyanyi lagu yang dia tak faham apa benda pun.. he he

      Delete
  6. Aieee comey nya.tk puas tengok deeja.Jika org tua buat lari org hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupujuk-pujuk, ku bawa lari ya... suku sakat yang tengok video ni, akan suruh deeja buat gwiyomi ni live.. tapi dia tak mau.. maluu konon..

      Delete
  7. Amboi cutenya Deeja..
    Ingatkan Che Mid yg Gwiyomiii tadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau che mid yang bergwiyomi alamat no 1 dalam carta.. kalah bobo! Ha ha

      Delete
  8. salam che mid
    Kabare bakyu.?
    Sediluk wae kie. Dolan2..
    Ta ngerumat mak ei. Igik sakit iki..wayah blog wes kurang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. thadi anak soleh memang patut koyo kui.. Insyaallah pak dongakke waras sak kabehane..Amin

      Delete
  9. Alahai Deeja... cutenya, comenyal, sweetnyaaaa!!

    ReplyDelete
  10. Alaaaa...YT kat office ni dah kena blocked lah kak mid...huhuhu...

    ReplyDelete
  11. hehehe.. cnatik header baru tu CM

    ReplyDelete