Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Tuesday, 11 February 2014

Oh IC.....

Assalamualaikum..apa khabar?

 
 Khadeeja ni memang adik yang comel dan bijak...



Tapi apa yang abang Farhan rasa bila bangun-bangun tidur je, tengok IC abang dah jadi macam ni...

 
menjadi bahan curiosity dan mangsa kreativiti adik Deeja....

18 comments:

  1. Ekekeke...deeja yg comel buat apa sampai jadi mcm tu IC abg farhan ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. CM pun tak nampak..deeja ambik wallet abang ayan dan geledah sendiri la tu..selalu dia ambik isi perut wallet tu je, kali ni terlebih sudah..

      Delete
  2. Camna Deeja buat boleh 'cantik' je gambar si abang tu hilang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jumpa pun alat-alat perkakas nya...he he, tapi agaknya dia kopek plastik cover ic tu..

      Delete
  3. Dia kopek cover plastik tu yer kak...hehehehhe. Macam mana lah dia boleh dapat pula IC abangnya tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abang memang letak barang ikut suka hati dia..tapi tak lah bersepah, ada kt sebelah abang je..

      Delete
  4. Astaghfirullah hal azim.. kenapa bisa jadi begitu dong? hahhaa... moral of the story ~ nx time abang kenalah simpan brg2 penting tu jauh dari adik kecil comel yg full of creativituy tu.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. abahnya dah beberapa kali pesan utk simpan barang jauh dari adik..tapi deeja ni berani, kalau tinggi pun dia sanggup tarik kerusi dan jinjit utk capai..

      Delete
  5. Replies
    1. kes abang terlelap, adik masuk bilik dia dan godek-godek wallet..

      Delete
  6. laa macam mana boleh jadi camtu...apa reaksi abang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. abang cakap, kalau ayan marah adik nanti abah marah ayan..tapi tengoklah apa adik dah buat!, terus dia keluar rumah..bengang la tu..

      Delete
  7. Replies
    1. Rasanya dia kopek plastik covernya..

      Delete
  8. errrkkkk...kena kopek plastik luaran tu rasanya..

    ReplyDelete
  9. Habislah Deja kena piat dgn Farhan
    Kosnya RM 10 + DUIT MINYAK RM 20 + KOS PENAT MENUNGGU RM 20=
    RM 50 Deja kena pecah tabung nampaknya nihhhh

    ReplyDelete
  10. Pelik tengok gambar terlekat kt i/c tu. Dtg keinginan nak tahu. Heee...takpelah. Besar nnti jadi kenangan. Yg tak tahan bila tunjuk i/c rosak kat JPN, hee. Sabar abang ayan yee;-))

    ReplyDelete