Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Tuesday, 30 April 2013

Che Mid Mengusik, Pengantin Terkeseng-keseng..

Salam semua, di bawah adalah salah satu video yang sempat diambil ketika Che Mid mengacara..


video


Jom tengok macamana pengantin terkeseng-keseng.. apa terkeseng-keseng tu.. maksudnya tersipu-sipu malau he he. Che Mid dapat perkataan tu dari blog Mat Som Simpang Kiri.. pinjam cikgu ek..

22 comments:

  1. salam che mid,

    nasib tak tersembur keluaq nasi tu..hehe

    tapikan che mid..
    nilah 1st time ati tgk pengantin begitu selera makan
    dan asyik sekali... sellera betui tu ...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. pengantin ni sangat sempoi dan cool..dia arrange semua perkara tapi masih boleh enjoy makan.. he he

      Delete
  2. Alahaii....saya tak dapat tengok video tu. Sob..sob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaii.. asek tengok video ceramah kut... he he

      Delete
  3. Che Mid
    Komesilnya suara Che Mid

    Saya tgok pengantin lelaki tidak terkeseng-keseng
    Beliau makan dgn begitu laju
    Biasakan malu-malu kucing

    Agaknya juadah yg disediakan begitu enak sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kih kih kih jadi che mid boleh nyanyi utk iklan sabun basuh cap ayam...

      ho ho cikgu dulu masa makan beradab amat terkeseng-keseng la ye.. rugi tau tak makan udang panjat!

      Delete
  4. Gone tak terkeseng2.Dah yang ngusik ramei amat

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he.. kalau takde orang tu, mau gelak beso wei

      Delete
  5. Replies
    1. tak dapat tengok? Ini che mid kena perform 'live' ni ha ha

      Delete
  6. pandai lah che mid ni usik pengantin..sampai terkeseng keseng pengantin tu...depa nak cover malu makan pun laju laju jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ait.. laju punya makan, jangan sampai tersedak udah le ya..

      Delete
  7. salam che mid ...
    ihiksss, klu "terkeseng-keseng" yang saya paham tu macam buat gaya hidung tak mancung pipi tersorong2 ... hihihi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, he he, che mid pun tak pernah dengar perkataan tu, cuma belajar dari blog mat som simpang kiri..dia kata maknanya tersipu-sipu malu..

      Delete
  8. salam che mid
    Dolan2 isuk melirik gambr nganten kui.keseng-keseng yo.ahaks

    ReplyDelete
  9. orang johor pun sebut terkeseng-keseng, malu depa diusik..heee

    ReplyDelete
  10. waaa... dalam diam che mid ada bakat jadi pgacara.
    comel pgantin pompuan.. hehe.. tersedak pgantin tgh makan tu..ngeh2...
    pgantin lelaki bersungguh makan .. hehe

    ReplyDelete
  11. lawatan pg minggu.
    Pak lungo kondangan iki dino.yok

    ReplyDelete
  12. terkeseng- keseng takdak dlm kamus loghat Kedah. Akak..agaknya apa perkataan yg paling sesuai utk org Kedah gunakan?

    ReplyDelete
  13. Pelajaran bahasa utk hari ini ☺☺

    ALaaaa...tak boleh tgk video tu.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Che Mid,

    Hehe, terkeseng-keseng, tapi berselera
    sungguh nampaknya kedua pengantin
    tu makan, maklumlah masak pengantin
    kan Che Mid, sedappp...

    ReplyDelete