Yahanana Events

Ini Iklan YAHANANA EVENTS - Sila ke bawah lagi untuk entri terbaru!!


Adakah anda sedang mencari pengacara yang boleh berselawat dan berqasidah
untuk majlis korporat atau persendirian seperti walimatul urus, cukur jambul,
perasmian atau pelancaran produk?

Atau anda sedang mencari Pengurus Acara Islamik untuk membantu anda
mengadakan acara sambutan hari kebesaran Islam seperti Sambutan Maulidurrasul, al-Maulid dsb?

Yahanana Events sedia berkhidmat dengan menyediakan pengacara, sistem PA,
kumpulan nasyid, marhaban, qasidah, penceramah, kompang dan
lain-lain yang anda mahukan.

Hubungi Che Mid di hmj_66@yahoo.com atau 013-3672459
dan layari facebook.com/Yahanana Events untuk info menarik!!

Tuesday, 1 October 2013

Anugerah Allah Tidak Mengenal Siapa..



Lihatlah video ini.. dan hayatilah anugerah Allah yang tidak terhingga untuk sesiapa yang dikehendakinya. Walau pemuda ini hampir tidak punya apa-apa, tapi suaranya memukau dunia..

23 comments:

  1. assalam che mid..tumpang sedih pulak acik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kak.. che mid nangis tengok.. pas tu deeja pun nangis sbb che mid nangis he he

      Delete
  2. tak silap ina tengok video ni thn lepas ke awal thn ni...rasa sebak sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. auranya sangat kuat.. bertuah orang yang dapat anugerah sebegitu..

      Delete
  3. sedih saya che mid...bergenang airmata memikirkan dirinya yang tiada sesiapa disisi

    ReplyDelete
    Replies
    1. siap mengaku jual gam.. tapi dia tak pula jadi tak baik..

      Delete
  4. Sedih sgt..mesti perit khidupan y dia lalui kseorg.. Smpai kna lari.... Terkini... Camner nasib dia ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau buat filem pun, tentu orang tak percaya kisahnya kan..

      Delete
  5. Kesiannya mana pergi saudara-mara dia?
    Tapi itulah anugerah Allah berikan pada dirinya buat kita kagum

    ReplyDelete
  6. moga kehidupannya akan berubah...sedih juga

    ReplyDelete
  7. sedih la che mid...
    macam la nasib dia tu kann...

    ReplyDelete
  8. Setiap kekurangan ada kelebihannya.. dan yg berlebihan tidak semestinya sempurna.. Allah Maha Adil dan Saksama.

    ReplyDelete
  9. CM... dewan mohd rahmat tu di taman mana? kakak dah tanya abang tapi abang tanya kawasan mana?

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum,

    menangis kita...touchinggg

    lepas ni berjuta akan sayang da care abt him :)

    ReplyDelete
  11. 1st time KA tgk dulu tangkap leleh che mid hehehe.. kekurangan itulah kelebihan dier !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengok beberapa kali dah, masih tangkap leleh gak..

      Delete
  12. Berkali-kali saya ulang... Subhanallah

    ReplyDelete
  13. As salam che mid,

    Amazing... he's so sincere... I can see tru his body gesture... betul tak? Ermmm....

    ReplyDelete
  14. Lama jugak dah tengok video ni, memang kisah hidup dia menyentuh hati. Nasib ada bakat

    ReplyDelete
  15. memang sebak denagr dia citer tentang kehidupan dia.. kesian dia dari ekcik sampai besar keseorangan

    ReplyDelete
  16. Tu la kan kak. Allah x kira sape dia nk bagi. Untung la org tu.

    ReplyDelete